PERSONDATAPOLITIK

Generelt

Personoplysningerne registreres hos Elines keramik & retro og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige hos Elines keramik & retro er: Indehaver Morten Nielsen.

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller nogle af dem, vi benytter til den slags, f.eks Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af vores indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller foretager køb via websitet.

 

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og give dig som bruger en bedre købsoplevelse, eksempelvis ved ikke at skulle indtaste leveringsoplysninger, ved fremtidige bestillinger.

Ved levering med GLS videregives nødvendige data til GLS, så som: navn, telefonnummer, e-mail og adresse(ved ordrer der ikke skal leveres til pakkeshop).

Har du oprettet dig som bruger, så gemmer vi dine persondata i 1 år efter dit seneste login, med mindre du inden da selv giver besked om at du ønsker at blive slettet.

Du får slettet din bruger ved at give besked på mni@elineskeramik-retro.dk

Persondata opgivet ved bestilling af en ordre gemmes i 2 år, herefter anonymiseres disse på ordren, og vi har ikke længere mulighed for at se persondata oplyst i forbindelse med bestilling.

Har du modtaget en faktura fra Elines keramik & retro gemmer vi persondata på disse i op til 6 år grundet den gældende lovgivning om opbevaringperiode for salgsfakturaer, herefter anonymiseres de ligeledes

Automatisk sletning/annonymisering af persondata sker rutinemæssigt hvert halve år, derfor kan der gå op til 6 måneder længere end beskrevet ovenfor inden vi sletter/annonymiserer dine data.

Brugerdata som man aktivt selv ønsker at få slettet bliver slettet senest 30 dage efter henvendelsen herom er modtaget.

 

Personoplysningerne registreres hos Elines keramik & retro.

 

Du kan kontakte den Dataansvarlige ved hos Elines keramik & retro på mni@elineskeramik-retro.dk

Dine oplysninger sælges ikke videre til tredjemand.

 

Som registreret hos Elines keramik & retro, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig og eventuelt få dem slettet eller rettet. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mni@elineskeramik-retro.dk

Der vil altid være mulighed for at gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine data. Vi gør dig opmærksom på, at du altid kan kontakte os for at få udleveret dine oplysninger samt at få dem overført dem til en anden virksomhed såfremt det er teknisk muligt.

 

Du har til en hver tid ret til at klage til Datatilsynet, hvis du finder vores behandling af dine personoplysninger ukorrekt.

 

Opdateret 19-11-2020